Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

Location : Views around Padang Besar train station





1st check point before we proceed either to Padang Besar Malaysia side or Thailand side.

6 comments

  1. Nikli // April 20, 2009 at 3:18 AM  

    banyak pics best kat sini..
    especially when u were playing with slow shutter..

    gambar kat kaw gurun mmh really great.. nicely captured laaa..

    teringin jugak nak naik tren..
    pi memana..
    jom ajak axim skali..

  2. LannY LennY LeannY // April 20, 2009 at 8:59 AM  

    thanks nikli...appreciated....memang besh main slow shutter just makesure tgh kita steady..selebihnya the train movement yang buat....

    haah kat Gurun tu besh aje nampak kepulan awan di kaki Gunung Jerai...

    Jom jom....apa mcm hang kita turun KL then naik train ke JB....pastu boleh aku pi rumah hang..then kita pi la Tanjung Piai...the end of South East Asia contitent....amacam...aku tak penag try naik traik ke selatan lagi nih :)

  3. @xiM // April 23, 2009 at 8:54 AM  

    nice perspectives bro!!

  4. LannY LennY LeannY // April 23, 2009 at 9:23 AM  

    thanks :)

  5. \""/ // May 27, 2010 at 1:24 AM  

    lorr..
    xsempat plannya..
    aku pon dah pindah ke Miri..

  6. Mazlan A S Leanny // May 27, 2010 at 1:31 AM  

    itu la tak pa la aku plan ke train borneo la pulak...ada train jugakkan