Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

Location : Between Padang Besar to Bukit Mertajam

We are really rush to get there, espacially me because i have to send back the Kembara back to Bad's house. Fortunately i reach at the station just on the time, for sure the limited time left to me i used that to take this 2 first pictures before the Ekpress Langkawi start the journey back to Butterworth, time approx 4.50pm
note: if you don't have or can't buy ticket at counter just get in the train, buy on board. Bare in mind there will be no seat for you but u can seat anywhere in the economy class or seat on the floor. I not really bother about the seat, most of my time through this journey i was sitting at the door, so i can take as many pictures i wish.
economy coach
me & fire extinguisher





stop at Arau station for more passenger, as what i heard from other fellas on board, KTMB sort of not bother to attach or add more coaches during weekend trip to and from Padang Besar & Butterworth
(click for larger picture - at this time allready in Kedah state, but am not sure where about this place)
such a lucky day for, i captured the rainbow for the first time



at Alor Setar station


this is one of the problems why the double tracks is needed, so in future time to travel will be shorten. As what i heard from my site visit, travel time from / to Butterworth and Kuala Lumpur will be only 4 hours, currently is approx 8 hours (if am not mistaken)
Gunung Jerai
Gurun train station

sunset trough the train window, at this time just passed by Tasek Gelugor, Kepala Batas, Penang. Finally i reach Bukit Mertajam around 8:45pm.

12 comments

  1. redghost // April 17, 2009 at 1:45 AM  

    1st picture

    teringat masa belajar kat UTM dulu hantar moto naik ketapi kat BM

  2. LannY LennY LeannY // April 17, 2009 at 1:53 AM  

    memang nostalgia....aku dulu pun pos moto dari BM jugak ke KL...

    akan nostalgia bila double track siap tak dapat la aku nak lepak sambil amik gambo kat area pintu dia....

  3. Nikli // April 20, 2009 at 2:37 AM  

    tht y laa..
    just wondering macamana hang dok snap sambil berdiri kat pintu..
    tak bahaya ka..??
    mmmm..

    i love all the pics at the paddy field tuhhh.. lagik lagik, yg panoramic view tuh..

    :)

  4. LannY LennY LeannY // April 20, 2009 at 8:54 AM  

    keretapi tak la laju sgt...lagipun ada pemegang kat pintu tu, kalau letih aku duduk bersandar sambil menikmati udara sawah padi tu....


    hah yang kat paddy field memang cantik..tak sangka ada view mcm tu..aku pun 1st time ke utara naik train...slalu dok ke KL aja

  5. Nikli // April 21, 2009 at 10:00 PM  

    bila nak pi jb pulak..??
    ajak laa axim skali..

  6. LannY LennY LeannY // April 22, 2009 at 5:20 AM  

    dok tgh nak cari date yang sesuai ni...hang tak mai balik BM ka?

  7. @xiM // April 23, 2009 at 8:51 AM  

    jom jom kita naik tren skali..

  8. LannY LennY LeannY // April 23, 2009 at 9:20 AM  

    jom..jom nanti kita try adjust time eak..naik train dari KL ke JB then kita dah ada En Nikli kat sana.he he

  9. Wan Hashim // November 25, 2009 at 8:46 AM  

    Cantik pemandangan di sepanjang perjalanan keretapi ini.

  10. Mazlan A S Leanny // November 25, 2009 at 11:59 AM  

    thanks Prof...memang best kalau naik keretapi ni....tak abis lagi perjalanan satu semenanjung dgn keretapi....one day nak abiskan ni :)

  11. \""/ // May 27, 2010 at 1:20 AM  

    dok gigih tgk entry lama..
    plan nak ke hatyai naik tren nihh..

  12. Mazlan A S Leanny // May 27, 2010 at 1:23 AM  

    sila sila....aku pun kalau ada rezeki nak buat round trip dari selatan ke tumpat.....tak tau la bila nak buat....besh weh...cheq suka