Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

The journey from Butterworth to Cameron Highland is about 3-4 hours which is depend on your driving skill and the weather conditions. Luckily we have have friend there, so no need the accommodation. Thanks to Edy for the hospitality for 2 days also thanks being as our tourist guide until the top of the Cameron Highland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

at the top of Gunung Brinchang 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Mossy Forest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8087508a

@ BOH Tea Centre, Sugai Palas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the BOH reflection

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

time to harvest the tea leafs

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The BOH’s factory

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

the nicest place to sip hot tea whilst we feel the coolness of this highland.

More pictures in the next chapters. Ciao

2 comments

  1. xplorer // August 12, 2009 at 3:42 AM  

    mcm mana nak pegi ke mossy forest tu?
    cafe yg gambar last tu cafe boh ke? aku pegi last 3 month tak de pun , baru buat ke?

  2. LannY LennY LeannY // August 12, 2009 at 4:46 AM  

    Mossy Forest ni dekat nak sampai ke puncak Gunung Brinchang....

    Haah tu kat Cafe Boh Sg Palas...dari dulu dah ada pelantar tu rasannya....ke salah tempat kot? sebab sebelum nak pegi sana tgk jugak kat cameronhighland.net ...memang ada info or tak salah ada pic kat pelantar tu....

    Huhu nampak gaya en xplorer kena p sekali lagi explore bg abis nanti....