Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

Tree Top Walk time, this canopy still the highest and the longest in South East Asia.In the same day we can a cross between Baling and Kulim….lol..not believe….believe it

P6213637

P6213646

…….“Adib : Cikgu Rekorder”……

P6213656

P6213663

P6213677

OSM yang malu malu kucing…..tapi depan kamera mesti nak tengok kamera kan adik OSM

P6213682

P6213687

P6213713

P6213714

P6213716

P6213719

P6213723

P6213724

SIR kiddo (Spell It Right)

P6213726

P6213743

P6213747

P6213751

P6213758

the highest point

P6213767

P6213783

The Kulim tree, the leaf exactly smell like garlic..SIR okay kids.

6 comments

  1. maksutimah // July 5, 2009 at 1:45 AM  

    lenny, hang nak fly raya ni ke??
    baru ingat nak hire ko jadi wedding photographer aku...
    aduih skrg tgh mencari ni ade advice??

  2. LannY LennY LeannY // July 5, 2009 at 5:27 AM  

    yoo shida..aku raya ke 3 dah fly dah....tapi aku ada kawan kat Jerantut buat jobs wedding nak ke? bila nak kenduri cik noni?

  3. xplorer // July 5, 2009 at 7:54 AM  

    nak fly gi mana lenny?

  4. LannY LennY LeannY // July 5, 2009 at 6:14 PM  

    nak fly ke UK en xplorer...dapat la explore tempat yang tak sempat nanti :)

  5. maksutimah // July 5, 2009 at 11:58 PM  

    kawin bulan doblas..
    kasi url dia la leh aku usha2 tak pon emel ke ape ke phone no pon bleh..thanks ek

  6. LannY LennY LeannY // July 6, 2009 at 12:15 AM  

    ooo.congrats in advance la eak....sat aku tanya dia....kawan aku ni perempuan...kalau masa nak mekap nak amik maybe hang tak segan sgt ngan dia...hangkan pemalu skit kan..he he no no hel dia...sat aku sms hang nanti....