Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 comments

  1. xplorer // June 9, 2010 at 12:46 PM  

    hang tak nak pusing europe ke sbelum balik.masa aku pi sana aku naik easyjet or ryanair ,murah giler infact lagi murah daripada naik train or bus if you buy at the right time

  2. Mazlan A S Leanny // June 10, 2010 at 1:35 AM  

    ada bajet lebih inysaAllah pegi...lagipun dulu masa zaman undegrad dah ada pegi few places...tu mcm tak bape nak jejalan sgt ni :)..haah betul tu plan awal awal nak jalan ke mana mana memang murah :)

  3. @xiM // June 10, 2010 at 7:59 AM  

    macro shot ker ni lanny
    nice!!
    bila mau balik sini?

  4. Mazlan A S Leanny // June 10, 2010 at 8:11 AM  

    haah semua ni macro...thanks...insyaAllah raya haji ada kat Msia dah....la ni dah masuk phase projek utk thesis ni...huhu...