Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

fRom NikLi Lenses

Posted by Mazlan A S Leanny | | | 4 comments »

Location : Lake Garden, Taiping, Perak Darul Ridzuan
Theme : Pictures taken by Nikli

lol...was skodeng by nikli, u been so fast for this angle....am using macro lens, but u guys still can do close up with tele lens
Axim doing close up with his tele lens
the red polkadot, the place i found it
its raining...running to save my camera...don't have enough money for wheater sealed camera





Note : Thanks Nikli for those angle of me, kalau balik kampung tu roger roger aku eak, boleh kita pi round satu island....many to shot :)

4 comments

  1. Nikli // March 31, 2009 at 2:36 AM  

    wahhh..
    tetiba dok tepek gambar dia banyak sangat aiiihhh.. nak glamer kaaahh nihhh..??

    :D

  2. LannY LennY LeannY // March 31, 2009 at 2:44 AM  

    ha ha..nak amik pic lain tak boleh la...sebab hak cipta terpelihara...tuan empunya kena upload..ha ha..kalau empunya "model" dok dlm tu tak apa...sebab kalau nak jual pic tu kena dapat release dari tuan badan...kalau tak salah..so ni kirannya tak bersalah la sebab "model"nya yang upload sendiri..ha ha

  3. @xiM // April 1, 2009 at 9:30 AM  

    ni macam nak promote empunya badan jaa??haha

  4. LannY LennY LeannY // April 1, 2009 at 5:44 PM  

    semestinya ..ni bagus outing ramai ramai..ada aja pic kita yang candid..kalau tak mana la aku ada pic sediri...bukan nak amik pic sendiri..mcm poyo la pulak kan..he he