Gunung Tahan

Penang Bird Park

Brecon Beacon

Bukit Panorama

Rainbow Waterfall

University of Liverpool

Blog Archive

Instagram @ mr.leanny

P6235260

adik adik semua….nak ke mandi kat sini?……….he he Sungai Pinang dah tercemar adik adik sekalian….so kita kena sayangi sungai kita ok……try to keep our rivers is clean for next generation okay

P6235265 P6235267 P6235270 P6235326

P6235322

see how “clean” the downstream if we compared with the upstream at the waterfall and Botanical Garden

P6235305 P6235348 P6235351

let get some data for the water quality index….and we will do some comparisons session tonight :)

P6235354 P6235355 P6235360 P6235361

listening to the Raja Sungai

 P6235364

after spent quite a long time here…..we moved back to the engineering campus….what good about on the way back…..in the bus very quiet……all of them sleeping….if not tired for sure not so peacefully to have a little nap….he he

P6235385 P6235390

at the night time, had the conclusion session by Raja Sungai…..yang penting

 P6235392 P6235393

kalau nak jadi….jadi yang ada sungai…Dr Sungai….Engineer Sungai…Pilot Sungai…..Ustaz Sungai…..boley ke mcm ni…..huhu…..Poning kapala den kalau mcm ni….sabo je la…..adik adik ni semua kat unibersiti…..buat cara unibersiti tau….SIGh……………………..

2 comments

  1. Ayu Ikhwani // July 16, 2009 at 4:06 AM  

    A'ah kan.. segala la mak nenek sungai dia tu.. tp tabik ah kat Afiqah, yg budak Tok Kandu tu. Still pertahankan nak jadi 'engineer bangunan' wpun di'tekan' dek Raja Sungai :D

  2. LannY LennY LeannY // July 22, 2009 at 9:25 PM  

    salute la kat adik tu...pendirian yang tetap and tegas ngan enginer bangunan...walaupun digertak / ditekan raja sungai...he he